Strategický zámer: pokles inflácie - Bačišin, Vladimír
Postavenie Národnej banky Slovenska (NBS) po vstupe Slovenska do Európskej menovej únie (EMÚ). Stratégia NBS a vlády SR. Výhody a nevýhody vstupu Slovenska do EMÚ. Základné prvky, ktoré znamenajú pohyb od dnešnej situácie k budúcej. Podmienky určujúce rast a stabilitu. Miera inflácie - kľúčovým kritériom. Verejný deficit a vývoj dlhodobých úrokových mier.