[Energetika - uhlie] - Janoška, Juraj
Z obsahu: Uhlie ostáva platným hráčom na európskej energetickej šachovnici. Hoci uhlie nemá najvyššie ambície, vývoj energetickej závislosti Európy hrá v jeho prospech. Elektrárne chcú v Novákoch nový blok. Hnedouholná rovnica na Slovensku má veľa neznámych. Tender má dať Vojanom väčšiu istotu.