Zásady tvorby moderného študijného programu pre oblasť informačných a komunikačných technológií - Jasenek, Jozef
Stručná história rozvoja informačných a komunikačných technológií (IKT) a jej odraz v štruktúre študijných programov. Model študijného programu pre priemysel IKT. Požiadavky trhu pracovných síl v oblasti priemyslu IKT. Zovšeobecnenie zásad pre návrh študijného programu. Stanovenie vstupných kritérií. Stanovenie parametrov vzdelávacieho procesu. Implementácia kontroly kvality študijného programu.