Slovensko pomôže zmeniť imidž Kia - Schönwiesner, Roman
Ciele Kia na Slovensku - výroba aút najvyššej kvality v Európe. Kombinácia výrobného potenciálu a technologického vývoja Kia s usilovnosťou a zručnosťou Slovákov. Automobilka chce byť konkurencieschopná v cene, kvalite i servise. Orientácia Kia na trh v USA, ale aj v Európe. Kvalita a imidž. Šanca pre Slovákov.