Čaká nás poriadna drina - Bačišin, Vladimír
Problematika vstupu Slovenska do Európskej menovej únie. Odporúčanie komerčných bánk pred vstupom do EMÚ. Očakávaný vývoj priemerného kurzu ERR/SKK. Očakávaný vývoj dlhodobých úrokových sadzieb. Maastrichtské kritériá a ich plnenie. Rast produktivity. Očakávaný vývoj spotrebiteľských cien. Deficit verejných financií.