Kórejský gigant na Slovensku - Bucha, Tibor
Vstup automobilky Hyundai s dcérskou spoločnosťou Kia Motors na Slovensko. Štátna pomoc pri projekte Hyundai/Kia. Celková pracovná sila v automobilovom priemysle. Priemerná mzda na Slovensku. Mzdy na Slovensku po vstupe do EÚ.