Geneticky modifikované organizace? Twinning jako případ transnacionální interakce - Königová, Lucie
Obsahové vymedzenie pojmu twinning. Ciele twinningu. Pojem neinštrumentálna zmena. Identifikácia procesov a mechanizmov inštitucionálnych zmien vo verejnej správe kandidátskej krajiny v kontexte twinningových projektov. Twinning v praxi.