Czech agriculture and the EU accession - a need for a new strategy - Doucha, Tomáš
Príspevok je zameraný na argumetáciu skutočných i potenciálnych problémov a výziev, ktoré sú základom pre formovanie novej stratégie poľnohospodárstva ČR a koncepcie poľnohospodárskej politiky ČR pre obdobie vstupu do EÚ. Z týchto argumentov sú odvodené ciele novej stratégie, určené k diskusii so širšou odbornou verejnosťou. V závere sú naznačené možné oblasti opatrení štátu k zaisteniu cieľov.