Byl stanoven postup reformy dozoru nad finančním trhem - Scholz, Petr
V súvislosti s pristúpením ČR do Európskej únie by malo dôjsť k postupnej integrácii v súčasnosti existujúcich štyroch dozorov, dozorových inštitúcií nad jednotlivými sektormi finančného trhu do jednej inštitúcie.