Legislatívne východiská pre elektronický výber mýta v SR - Šukalová, Viera
Elektronický systém cestného mýta v Európe. Elektronický výber mýta v Slovenskej republike. Návrh na Smernicu Európskeho parlamentu a Rady k rozsiahlemu zavedeniu a prevádzkovej prepojiteľnosti elektronických systémov mýta v cestnej doprave v Spoločenstve. Realizácia európskej služby elektronického mýta. Hlavné zmeny Smernice 1999/62/ES o poplatkoch za používanie určitej dopravnej infraštruktúry ťažkými nákladnými vozidlami. Súšasná právna úprava spoplatnenia cestnej infraštruktúry v SR.