Princípy harmonizácie spoplatňovania dopravnej infraštruktúry - Genzor, Peter
Harmonizácia spoplatňovania cestnej a železničnej infraštruktúry. Vymedzenie pojmov dopravná infraštruktúra, cestná a železničná infraštruktúra. Základné dokumenty súčasnej dopravnej politiky SR. Legislatíva SR a EÚ o spoplatňovaní cestnej a železničnej infraštruktúry. Spoplatňovanie v súčasnom období. Základné prístupy riešenia harmonizácie.