Železničná osobná doprava v Holandsku - Margetiaková, Janka
Služby železničnej osobnej dopravy v Holandsku. Ciele dopravnej politiky a filozofia plánovania v železničnom odvetví. Vývoj prevádzkového prostredia železničnej dopravy v Holandsku. Štruktúra trhu železničnej osobnej dopravy a inštitúcie v železničnej doprave. Zmluva o výkonoch a jej hlavný cieľ. Príprava plánu na zlepšenie obsluhy. Plánovanie železničnej infraštruktúry. Opatrenia podľa novej legislatívy. Spoločné skúsenosti s inými štúdiami.