Development of business structure in agricultural companies in Slovakia - Buday, Štefan
Informácie o vývoji a štruktúre ukazovateľov právnických a fyzických osôb v rokoch 2000-2002. Porovnanie ukazovateľov s rokom 1990. Charakteristika vývoja podnikov hospodáriacich na pôde vo forme družstiev, obchodných spoločností, štátnych podnikov a fyzických osôb. Počet a štruktúra podnikov v odvetviach agropotravinárskeho komplexu (APK) v členení na poľnohospodárstvo, služby a potravinársky priemysel. Výmery poľnohospodárskej pôdy v užívaní právnických a fyzických osôb.