Vývoj a medziročné porovnanie ukazovateľov poistného trhu - Kudláček, Peter
Objem zahraničného kapitálu investovaného do poisťovníctva na Slovensku ku koncu roka 2003, celkový podiel zahraničného kapitálu na základnom imaní všetkých poisťovní, podiel jednotlivých štátov na zahraničnom kapitále.