Informácie - alfa a omega konkurencieschopnosti trhu - Čarnický, Štefan
Rastúci význam poistenia a poisťovníctva v transformačnom období. Dynamika rastu predpísaného poistného. Vývoj poistenosti v rokoch 1996-2002. Rozšírený model podnikového informačného systému. Koncepcia exekutívneho informačného systému.