Vybraná ustanovení novely zákona o daních z příjmů č. 438/2003 Sb. - Sedláková, Eva
Pokračovanie z č. 2/2004. Ďalšie paragrafy novely zákona č. 438/2003 Sb. o daniach z príjmov. Základ dane a daňová strata. Príjmy z podnikania a iné samostatné zárobkové činnosti. Daň stanovená paušálnou čiastkou. Príjmy z kapitálového majetku. Príjmy z prenájmu. Ostatné príjmy. Výpočet príjmu spoluvlastníka. Pokračovanie v budúcom čísle.