Spoločník spoločnosti s r. o. po 1.1. 2004 - Mihál, Jozef
Po nadobudnutí účinnosti nových zákonov č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení a č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov sa od 1.1. 2004 významne mení postavenie spoločníkov spoločnosti s ručením obmedzeným. Základné fakty, ktoré spôsobili zmenu postavenia spoločníkov.