Prehľad metód účtovania v kontexte zaistenia - Čizmazia, Miriam
Princípy účtovania. Účel účtovania. Účtovné metódy v zaistení. Popis rôznych metód vyúčtovania: metóda kalendárneho roku, metóda roku vzniku poistnej udalosti, metóda roka upísania.