MMF zvyšuje prognózy
Svet očakáva najlepší ekonomický rast za poslednú dekádu. Medzinárodný menový fond (MMF) zvýšil odhady ekonomického rastu na r.2004 aj 2005. Oživenie v USA, silný ekonomický rast v Číne a ostatných ázijských krajinách. Oživenie hospodárskeho rastu sa očakáva aj v krajinách SVE. Výmena riaditeľa MMF.