Interní audit - Prokůpková, Danuše
Výnimočná úloha interného auditu vo sfére verejných financií. Historický vývoj a definícia interného auditu. Základné rastové a rizikové faktory interného auditu. Vzťah medzi interným a externým (štatutárnym) audítorom. Medzinárodné štandardy interného auditu a ich úloha. Kompetencie interného audítora. Kvalifikácia pre funkciu interného audítora. Ďalší vývoj.