Leasing: evropská úroveň na obzoru? - Švácha, Zdeněk
Lízingová problematika v ČR a porovnanie s EÚ. Investície a celkový objem lízingových spoločností. Automobil ako najzaujímavejšia komodita. Vymedzenie pojmu lízing. Slovenský lízingový trh. Lízing verzus úver. Výhody a nevýhody nákupu automobilov na lízing. Spätný lízing.