Dôsledky rozširovania EÚ - Kulík, Martin
Zmeny v oblasti ekonomických podmienok regiónu. Podnikateľské stratégie. Colné hranice. Nevyhnutná transportná dokumentácia. Zmeny v oblasti exportu, elektronického spracovania dát, daňového práva. Prispôsobenie sa v oblasti zaobstarávania. Právne účinky rozšírenia EÚ.