Dopravní síť brání celoevropskému obchodu - Čábelová, Lenka
Dopravná infraštruktúra v Európskej únii. Prioritné dopravné projekty EÚ: TEN-T. Dopravná sieť v Českej republike a prioritné projekty EÚ. Výhody z opatrení na financovanie dopravných projektov. Partnerstvo verejného a súkromného sektora (PPP). Výhody projektov PPP pre verejný sektor.