Budúcnosť EÚ - európsky sociálny alebo iný model ? - Čambáliková, Monika
Sociálna dimenzia v hospodárskej a menovej únii. Segmentácia európskych trhov práce. Politika pracovných príjmov. Budúcnosť Európy a európskeho socialneho modelu. Súčasné a budúce základy Európskej sociálnej identity.