[Vysoké školy] - Baťo, Rado
Z obsahu: Študenti, vláda i zamestnávatelia tlačia na školy, aby o sebe hovorili - kvalita vysokých škôl. Manažment kvality: v strede pozornosti študent. Školy si určia svoje poslanie, budú ho však musieť plniť. Ak máte peniaze, môžete sa dohadovať o princípoch. Žiadna vysoká škola nie je zbytočná, otázka je, či má byť každá univerzitou. Dokonč.