Dveře strukturálních fondů se otevírají - Švarcová, Jena
Možnosti čerpania verejných dotácií EÚ na rozvoj súkromného sektoru. Štrukturálne fondy EÚ. Národný rozvojový plán na roky 2004-2006 a operačné programy. Oparečný program Priemysel a podnikanie.