Nadnárodní harmonizace účetnictví - Černý, Václav
Medzinárodný účtovný štandard IAS 20 - Vykazovanie štátnych dotácií a zverejnenie štátnej podpory. Základné pojmy použité v štandarde. Vykazovanie štátnych dotácií. Prezentácia dotácií vzťahujúcich sa k aktívam. Prezentácia dotácií na úhradu nákladov. Vrátenie štátnych dotácií. Štátna podpora. Požiadavky na zverejnenie. SIC 10 - interpretácia Stáleho interpretačného výboru - zaoberá sa vybranými problémami spadajúcimi do IAS 20.