Problémy oceňování ve světle moderního finančního účetnictví - Kovanicová, Dana
Pokračovanie z č. 1/2004. Vymedzenie vlastného kapitálu a jeho uchovanie. Vyjadrenie bežnej hodnoty: súčasná hodnota (kapitalizácia), bežné vstupné ceny, bežné výstupné ceny, reálne hodnoty (fair value). Pokračovanie v budúcom čísle.