Jak dál v hotovostním peněžním oběhu - Surga, Leopold
Vývoj obeživa v Českej republike v roku 2003. Zmeny v štruktúre obeživa. Ukončenie platnosti 10 a 20 haliernikov. Rast hodnoty obeživa v ČR. Príčiny rastu sú ekonomické. Racionalizácia obehu peňazí. Racionalizácia hotovostných operácií v ČNB.