Popularita faktoringu roste - Kudelová, Magdaléna
Rast popularity modernej formy financovania exportu - medzinárodného faktoringu, ktorý je významným riešením financovania exportu zvlášť pre malé a stredné podniky. Priebeh medzinárodnej faktoringovej transakcie. Základné funkcie a členenie faktoringu. Objemy transakcií faktoringových spoločností. Podiel jednotlivých kontinentov na obrate mezinárodního faktoringu a faktoringu celkom - tab.