Možnosti využitia public relations nástrojov pri komunikácii územných celkov - Bednár, Jozef
Dôvody nutnosti kontinuálnej PR komunikácie územných celkov. Príprava na komunikáciu, každodenná komunikácia, komunikácia v mimoriadnych situáciách, kto by mal komunikovať za územný celok.