Realitní fondy v USA, přístav klidu a stálých výnosů - Baláž, Vladimír
Realitné fondy sú vytvárané v USA na základe zákona z r. 1960, ktorý umožnil drobným investorom zlúčiť svoje prostriedky, investovaním do nehnuteľností a poberať z nich výnosy. Meranie výnosu v realitných fondoch. Historické výnosy a riziká. Trhová kapitalizácia realitných fondov. Investovanie do realitných fondov.