Tvorba firemného imidžu ako súčasť marketingových cieľov organizácií - Čihovská, Viera
Firemný imidž ako meradlo trhovej úspešnosti. Pojem imidž v ekonomickej literatúre. Základné charakteristiky a vlastnosti imidžu. Imidž ako marketingový cieľ. Prepojenosť imidžu, produktu, značky a imidžu organizácie. Metódy procesu tvorby imidžu. Imidž značky.