Alternatívne riešenia pre ekológiu aj politiku - Polakovič, Ivan
Obnovené rokovania slovenskej a maďarskej strany o Vodnom diele Gabčíkovo-Nagymaros. Medzinárodný súdny dvor v Haagu a spor Maďarska a Slovenska o dostavbu Vodného diela Gabčíkovo-Nagymaros. História Vodného diela Gabčíkovo-Nagymaros. Argumenty za dostavanie. Oponenti vodného diela.