Severka nad Nokiou ešte stále jasne žiari - Pressburg, Adrian Peter
Nokia - najznámejšia značka mobilných telefónov. Príčiny pádu akcií Nokia. Hodnoty akcií Nokia od 1.4. do 22.4. 2004. Nokia a jej podiel na trhu. Trhová nasýtenosť a nové trendy vo vývoji mobilných telefónov. Hranice rastu spoločnosti Nokia. Nokia ako vzor pre malé postsocialistické krajiny.