Spoločný trh EÚ a konkurenčná pozícia podnikov analýza skúsenosti podnikov so sídlom v EÚ - Lesáková, Dagmar, 1949-
Prezentácia vplyvu jednotného trhu na konkurenčné stratégie/konkurencieschopnosť podnikov, ktoré majú sídlo v EÚ. Názory týchto krajín môžu byť podnetné aj pre Slovensko. Nevyhnutnosť podnikov vstupujúcich do EÚ zo strednej a východnej Európy investovať do technologického vývoja, marketingu, brandingu ako aj systémov zberu dát.