Uplatňovanie moci a vodcovských štýlov v distribučnom systéme - Daňo, Ferdinand, 1959-
Problematika vzťahov medzi jednotlivými účastníkmi distribučného systému. Zdroje a nástroje moci v distribučnom systéme. Uplatňovanie vodcovských štýlov v distribučnom systéme.