Používanie vlajky Európskej únie
Odporúčanie Ministerstva vnútra SR pre úrady štátnej správy a samosprávy. Úvodné ustanovenie. Podoba vlajky Európskej únie. Používanie vlajky Európskej únie v prítomnosti štátnych vlajok. Používanie vlajky Európskej únie v prítomnosti štátnej vlajky Slovenskej republiky a v prítomnosti vlajky územnej samosprávy. Používanie vlajky Európskej únie v prítomnosti štandardy prezidenta Slovenskej republiky, štandardy predsedu samosprávneho kraja a štandardy starostu obce (primátora mesta).