Celosvetové indexy konkurencieschopnosti - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Dôsledky súčasnej ekonomickej internacionalizácie. Svetové indexy konkurencieschopnosti. Index celosvetovej konkurencieschopnosti (WCI), Index rastu konkurencieschopnosti (GCI), Index súčasnej konkurencieschopnosti (CCI). Konkurencieschopnosť ako kritérium pre hodnotenie pripravenosti krajiny na vstup do EÚ.