Stravovanie v kúpeľoch - významný preventívno-liečebný nástroj rozvoja kúpeľného cestovného ruchu - Pachingerová, Mária
Stravovanie v kúpeľoch ako osobitný systém spoločného stravovania. Vývoj dietetiky. Moderný diétny systém. Súčasný jednotný systém liečebnej výživy v SR. Nemocničný diétny systém a jeho organizácia. Spôsob a formy stravovania kúpeľných klientov. Organizácia, riadenie a kontrola stravovacej prevádzky. Diétny systém v SLK Piešťany, a.s.