Anómia na Slovensku: pokus o meranie - Schenk, Juraj
Ciele príspevku. Inšpirácia. Teoretické prístupy k vymedzeniu anómie. Metodologické prístupy k meraniu anómie. Anómia ako stav spoločnosti: pokus o meranie. Prístup, empirické výsledky. Celý rad problémov týkajúcich sa anómie ostáva stále otvorený.