Slovenské agropotravinárstvo a globalizácia - Šúbertová, Elena
Hlavné problémy slovenských poľnohospodárskych podnikov. Ciele agropotravinárstva v SR. Nevyhnutnosť prispôsobenia sa konkurencii v adaptačnom procese podnikov do EÚ.