Poznajú študenti obchodné značky? - Viestová, Kristína
Stručná informácia o výsledkoch prieskumu o znalostiach značiek, resp. obchodných značiek spotrebného tovaru. Prieskum prebiehal na OF. Respondentmi boli študenti 3. ročníka, odbor Obchod a marketing.