Riziká očakávaného ekonomického rastu a výsledkov reforiem v Slovenskej republike - Němec, Jaroslav
Rozhovor s Brigitou Schmögnerovou, výkonnou tajomníčkou Európskej hospodárskej komisie OSN o reformách v SR, vývoji exportu, úlohe domáceho dopytu, znižovaní daní právnických osôb, znižovaní rozpočtového deficitu a o úlohe Národnej banky Slovenska.