Zastavia rádiá pokles ? - Šimlovičová, Ivana
Rádia zaznamenali pokles príjmov z reklamy za rok 2003. Kde hľadať príčiny a ako chcú rádiá tento nepriaznivý vývoj zvrátiť. Ku klasickej reklame by sa mali pridať cielené promotion a eventy.