Postavenie a úloha bánk vo franchisingu - Štensová, Antónia
Definícia franchisingu. Príklady bánk angažujúcich sa vo franchisingu. Pohľad bánk na franchising. Franchising na Slovensku. Aktivity bánk vo franchisingu na Slovensku a v Českej republike.