Controlling - moderný nástroj riadenia podniku - Šatanová, Anna
Controlling v systéme riadenia. Základné koncepcie controllingu v podniku: koncepcia orientovaná na účtovníctvo, koncepcia orientovaná na informácie, koncepcia vzťahujúca sa na systém riadenia. Štruktúra podnikového controllingu: strategický, operatívny, finančný, investičný, vnútropodnikový. Systém riadenia pomocou odchýlok vo vnútropodnikovom controllingu. Štruktúra controllingovej správy.