Recenzia: Blackwell, E.: Ako zostaviť biznis plán - Strážovská, Ľubomíra
Recenzia na publikácia E. Blackwella: How to prepare a business plan. Kniha poskytuje prehľad o procese podnikania v týchto oblastiach: vypracovanie biznis plánu, zostavenie cash flow, plánovanie úverovania, a expanzia podnikania.