Produktový marketing U. S. Steel Košice - Sklenár, Štefan
Firmy a produktové stratégie. Stručná charakteristika korporácie U. S. Steel Corporation. Charakteristika produktu hute. Produkty a produkcia U. S. Steel Košice. Svetový trh ocele. Ťažisko marketingu produktu v U. S. Steel Košice. Marketingový prístup k produktu. Cieľ moderného produktového marketingu. Vytvorenie tzv. produktových marketingových tímov. Vypracovanie marketingovej štúdie, jej obsah. Technický servis pre zákazníka. Spokojnosť zákazníka a jej hodnotenie. Výskum a vývoj nových výrobkov.