Nové požiadavky na účtovníctvo a rozpočet v roku 2004 pre organizácie, ktoré sú súčasťou verejného rozpočtu - Zakhar, Ladislav
Pokyn MF SR zo dňa 2.12.2003, ktorým sa ustanovuje rozsah, spôsob a termíny predkladania údajov na hodnotenie plnenia verejného rozpočtu organizácií, ktoré sú súčasťou verejného rozpočtu - rozpočtové organizácie štátu, obcí a VÚC, obce, vyššie územné celky, príspevkové organizácie štátu, obcí a VÚC, štátne fondy, verejné vysoké školy, zdravotné poisťovne, Sociálna poisťovňa, Fond národného majetku SR.